Annemarie van Gaal schreef het boek ‘Verover de Wereld’. Voor het boek interviewde zij verschillende ondernemers om te achterhalen hoe exporteurs de wereld kunnen veroveren. Annemarie van Gaal schreef het boek speciaal voor Exportcircle.

In het boek vindt u uitleg over verschillende manieren van zakendoen in het buitenland, handige tips en de inspirerende voorbeelden van ondernemers die u zijn voorgegaan. Laat u inspireren door verhalen van andere ondernemers en ontdek hoe u succesvol wordt in het buitenland.

Export biedt kansen. Wie met zijn of haar bedrijf de stap waagt over onze landsgrenzen, vergroot de omzetkansen. Als je buiten Europa gaat, is het bij succes niet alleen goed voor je eigen bedrijf, maar ook voor de euro. Wie zich alleen op de Nederlandse markt richt, heeft maar een beperkt afzetgebied. Terwijl het buitenland zo dichtbij is: in ons buurland Duitsland wonen 80 miljoen potentiële klanten, in Oekraïne 45 miljoen en in Ghana 25 miljoen. Maar: exporteren, hoe doe je dat?

Een boeiend boek met uitleg over zakendoen in het buitenland, tips en inspirerende voorbeelden van collega-ondernemers.

Inhoudsopgave
Hoofdstuk 1 – Agenten en distributeurs
Hoofdstuk 2 – Een eigen vestiging
Hoofdstuk 3 – Allianties en joint ventures
Hoofdstuk 4 – Export via internet
Hoofdstuk 5 – Apps en sites

Broin en lees verder: ExportCircle (van de KvK)