Na het enorme succes van het afgelopen jaar zal is er dit jaar opnieuw een V4 Business Women Congres geweest. Georganiseerd voor en door Oost-Europese vrouwen, stond in dit evenement net als vorig jaar de internationale vrouwendag geheel centraal staan. 

Aan de hand van universele thema’s zoals interessante lezingen en workshops over coaching, loopbaanontwikkeling en ondernemerschap, is het doel ondernemerschap te stimuleren en zullen stereotypen doorbroken worden. Want hoewel de succesvolle Oost-Europese vrouw sterk vertegenwoordigd is in Nederland, blijft hun waardevolle bijdrage aan de maatschappij nog te veel onderbelicht. Tijd dus om daar verandering in te brengen. Op 8 maart j.l. was het V4 Business Woman Congres en werden ervaringen met andere vrouwen uit Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechië (V4) gedeeld.

Het congres was geopend door niemand minder dan mevrouw Neelie Kroes. Het evenement eindigde met een fantastisch optreden van het Malando trio begeleid door de beroemde Hongaarse violist en oud concertmeester van het Metropole orkest, Ernö Oláh. www.ernoolah.com 

Dit evenement is geweest maar voor meer informatie kijk u op: www.businesswomencongress.nl