FrieslandCampina Hongarije heeft een nieuwe productiefaciliteit in Mátészalka in gebruik genomen voor de productie van Mia desserts en Milli roomproducten. Door de uitbreiding ontstaan er in de regio ongeveer 50 nieuwe banen en wordt tegelijkertijd de lokale productie op de lange termijn geborgd.

In december 2012 kondigde FrieslandCampina de sluiting aan van haar onderbezette productielocatie in Debrecen. Tegelijkertijd werd gestart met de herstructurering van de logistieke organisatie, evenals de uitbreiding van de vestiging in Mátészalka waar de productie van kwark- en yoghurtdesserts en smeerbare room en boterproducten is gecentraliseerd. Beide zijn productcategorieën met een hogere toegevoegde waarde waarin FrieslandCampina Hongarije marktleider is.

Het doel van de herstructurering is te komen tot een efficiënte productieketen die de groei en het productportfolio in Hongarije ondersteunt.

Bron en lees verder: Friesland Campina Hongarije