Polen is een land waarvoor je de tijd moet nemen, het is geen land om met ‘een grote zak geld’ te veroveren. Als je komt voor snelle winst, kun je het vergeten. Hier doet men zaken op de Franse manier, aldus mevrouw W. Sasiadek.

Zij licht toe: ‘Je gaat eerst een paar keer eten, en als het klikt, doe je zaken. Niet andersom. Daarnaast moet de taalbarrière niet worden onderschat, in het bijzonder in MKB bedrijven in Polen spreekt men alleen de landstaal.’

Netwerk
Zij wil graag daarbij helpen met haar bedrijf Polska Consult Holland & Partners. ‘Dit bedrijf biedt u de assistentie bij uw te ontwikkelen project. PCH scant voor u de markt in Polen, zoekt kansrijke partners, begeleidt, verzorgt vertalingen en tolkt bij uw bezoek ter plaatse.’Zij heeft een uitgebreid netwerk bij de overheden en weet de weg met betrekking tot de voorschriften.

Eerder begeleidde het bedrijf trajecten voor ondernemers uit de industrie, de bouwwereld en de sociale huisvesting. Nederlandse projectontwikkelaars worden uitgenodigd om samen te werken bij vele te ontwikkelen vast- en onroerend goed projecten in Polen.

www.polskaconsultholland.nl , info@polskaconsultholland.nl