apm-terminals

KPN, APM Terminals en ASML hebben tijdens Get in the Ring Nederland aangekondigd dat zij wereldwijd startups gaan uitdagen om samen te innoveren. 

De bedrijven gaan door middel van innovatie challenges startups zoeken en de mogelijkheid bieden om concrete samenwerkingsprojecten te starten. De organisatie van de Challenges wordt gedaan in samenwerking met de Get in the Ring Foundation.

Speeddates
Deze Nederlandse stichting heeft als doel om wereldwijd startups te verbinden aan groeikansen bij investeerders, grote bedrijven en overheden. Get in the Ring is actief in meer dan 100 landen voor het vinden van startups voor de specifieke Challenges.

Om alvast het eerste contact te leggen, werden tijdens Get in the Ring Nederland in de middag van 17 november speeddates georganiseerd. Tussen 300 startups en meer dan 50 corporates hebben ruim 600 dates plaatsvonden.

Later op de dag werden de drie Challenges gelanceerd. Jan Kees de Jager (CFO KPN) gaf aan: “KPN verzamelt dagelijks een enorme hoeveelheid data die we willen gebruiken om de klantervaring te verbeteren. Daar hebben we innovatieve technieken voor nodig.” KPN is dan ook op zoek naar startups die kunstmatige intelligentie kunnen inzetten voor slimmere besluitvorming.

Logistiek rondom de haven
APM Terminals zoekt startups die de logistiek rondom de haven nog slimmer kunnen maken, en ASML daagt startups uit die de potentie hebben om de wereld van high tech industrie en systemen verder te vernieuwen.

Kortom, compleet verschillende innovatie uitdagingen waaraan startups uit allerlei landen en industrieën kunnen bijdragen. Startups kunnen hier meer informatie over vinden en zich aanmelden via de website van Get in the Ring.

https://getinthering.co/challenges/