bedrijvendag

Op donderdag 2 februari vindt tijdens de Ambassadeursconferentie de Bedrijvendag plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst krijgen bedrijven de kans om ambassadeurs te spreken over ondernemen in het buitenland en specifieke vragen over de betreffende landen te stellen.

De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal.

Verken internationale handelsmogelijkheden
Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Op de Bedrijvendag zijn er meer dan 145 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal beschikbaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd, beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk, kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

Speeddates
Tijdens deze dag kunt u korte één-op-één gesprekken aangaan met de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal. Bij aanmelding kunt u maximaal vier gesprekken per bedrijf aanvragen.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Aanmelden is mogelijk tot donderdag 19 januari.

Programma
15:15    Inloop, ontvangst en registratie
15:45    Welkom
16:00    Ronde 1 t/m 4 speeddating
17:00    Ronde 5 t/m 8 speeddating
18:00    Netwerkreceptie & uitreiking Ambassadeprijs
19:30    Einde netwerkreceptie

Aanmelden
Meld u voor 19 januari aan via dit formulier. Deelname aan het evenement is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding  wordt € 225 in rekening gebracht.

Informatiemarkt
Naast het speeddate programma zijn er adviseurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst van Ondernemend Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland en de Kamer van Koophandel aanwezig om u van informatie te voorzien.

Netwerken
Traditiegetrouw wordt deze bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel. Hier legt u nieuwe contacten en versterkt u bestaande banden met collega-ondernemers, handel bevorderende organisaties, netwerkpartners en de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met

Voor uw kansen op de buitenlandse markt download u gratis de app NL Exporteert in de App Store (iOS) of in de Google Play Store. Meer informatie over de dienstverlening en ondersteuning van het ministerie van Buitenlandse Zaken bij internationaal zakendoen vindt u in de Wegwijzer Internationaal Ondernemen.

http://bit.ly/2hFe142