ilionix has 30 consultants and programmers building blockchain solutions. At the Blockchain Innovation Conference 2019 they will show their Blockchain platform for freelancers & employers and their blockchain solutions for municipalities regarding child-related budgets & trade marking documents. Meet Blockchain Lead Hardwin Spenkelink, MD Sjoerd Hobo & Juliette Dijk. Their blockchain solution even won the second prize at Odyssey, the world’s largest Blockchain Hackathon!
 

The BIC19 is in two weeks and we are very excited about our program & speaker line-up. We would love to have you come to our event! If we can inspire you to come, please use code: 
NEWSLETTERVINCENT for 25% off!

Guido Thys en ik zijn totaal verschillend: Ik ben uber enthousiast over nieuwe technologieën & laat mensen na mijn presentatie in complete verwarring achter en Guido Thys is helemaal gericht op mensen en organisatieveranderingen & kan met veel humor de giga shifts in goede banen leiden en behapbaar maken. We hebben een programma gemaakt om bij organisaties inspiratie en implementatie te combineren. Is dit iets voor jouw organisatie? Zie hier ons idee.

Rijkman Groenink is vooral bekend als voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van ABN AMRO en is op dit moment heel erg veel bezig met windmolens, olie & gas. Ik interview Rijkman in Deel 1 over de olie- & gaswereld. Hoe staat het met de internationale olie- & gasmarkt? Welke trends en ontwikkelingen kunnen we verwachten in die markt? Rijkman is voorstander nucleaire energie. Welke redenen geeft hij daarvoor? Volgende week het volgende deel met Rijkman over wind- en zonne-energie.
 

See you next week!

– Vincent Everts