Door Yoeri van Alteren

Voor alle toekomstmakers

Vandaag zetten we een grote stap richting de toekomsteconomie. Al jaren laten we met echte mensen en succesvolle voorbeelden zien dat de overgang naar een duurzame economie en maatschappij veel oplevert. Om dit doel kracht bij te zetten zijn we samen met een grote groep toekomstmakers Change gestart. Een grootschalige multimediacampagne die laat zien dat veel bedrijven vandaag al bezig zijn met de toekomsteconomie. Het is ook de start van een nieuw ecosysteem van toekomstmakers: Change Inc.

Verandering als businessmodel

Misschien ben je de Change campagne al buiten tegengekomen. De campagne van Change – ‘Morgen wordt vandaag bedacht’ – laat zien hoe koplopers (vernieuwende mensen) en toekomstmakers (bedrijven in verandering) de toekomst vandaag al in de praktijk brengen. Op een positieve, inspirerende en activerende manier tonen we wie deze toekomstmakers zijn, waarom ze klassieke businessmodellen veranderen en hoe ze daar succes mee boeken. In Change Inc., de nieuwe slagvaardige community van toekomstmakers, zijn de bedrijven die vol inzetten op de toekomsteconomie verbonden.

Alles wat je om je heen ziet is bedacht door mensen zoals jij en ik. De bedrijven, de economie, het systeem. Het is niet iets wat er nou eenmaal is, en altijd zal blijven… Nee, het is iets wat altijd in beweging is, en in beweging wordt gezet door mensen. Mensen die nieuwe manieren vinden, nieuwe kansen zien, niet genoegen nemen met de status quo. Omdat het nou eenmaal beter kan, duurzamer, gezonder, eerlijker, winstgevender. Voor al deze mensen, die bij al die bedrijven werken die niet wachten op de toekomst maar ‘m zelf willen vormgeven, is er een platform. Het veranderingsplatform voor het bedrijfsleven van morgen. Bedrijven waar verandering niet een agendapunt is, maar een businessmodel.

Morgen wordt vandaag bedacht

Deze week begon de grootschalige buitenreclame in heel Nederland om iedereen te laten zien wie de toekomstmakers zijn en hoe wij naar de wereld van morgen kijken. Op Change-Inc.com zie je wie deze toekomstmakers zijn en welke oplossingen zij vandaag al hebben of ontwikkelen. Je zal ze de komende tijd veel vaker tegenkomen in alle media.

We hopen dat je op Change-inc.com geïnspireerd wordt door de innovaties, visies, successen en lessen van de toekomstmakers. Word onderdeel van de verandering, doe mee aan de discussie en deel je favoriete Changemakers en hun cases op social media met #ChangeInc. Zodat we nog sneller kunnen veranderen, vernieuwen en verbeteren voor een betere toekomst. Want morgen wordt vandaag bedacht.