De EmigratieBeurs is een platform om succesvol in contact te komen met de jaarlijks groeiende groep van 144.000 vertrekkende emigranten, expats, studenten, ondernemers, werkzoekenden en andere landverhuizers. Exposanten op de EmigratieBeurs bieden inzichten in het begeleiding van emigranten naar hun nieuwe woon- en werkomgeving en ook het steunen van emigranten bij het opzetten van een nieuw bedrijf. Verder wordt ook vacatures in het buitenland (Internationale Vacaturebank), woningen of bedrijfsruimtes in het buitenland en informatie aan studenten over studeren of stage lopen in het buitenland aangeboden.

De EmigratieBeurs brengt jaarlijks 150 exposanten en 12.000 bezoekers samen tijdens een tweedaags evenement gericht op Wonen, Werken, Studeren en Ondernemen in het buitenland. De komende 19e editie wordt georganiseerd op zaterdag 7 en zondag 8 februari 2015 in Expo Houten (nabij Utrecht).

Nieuw: Buitenlandse Huizen & Bedrijven te koop
Wie in bezit is van buitenlands onroerend kan zijn of haar aanbod gratis onder de aandacht brengen van toekomstige emigranten. Organisaties kunnen dus voorafgaand aan de EmigratieBeurs al contact maken met potentiële kopers.

Internationale Vacaturebank
Ook is het dit jaar mogelijk om gratis vacatures plaatsen op de Internationale Vacaturebank van de EmigratieBeurs. Zo kunnen organisaties vóór de EmigratieBeurs al CV’s inzien van potentiële werknemers en contact met hen hebben om tijdens de beurs kennis te maken en selectie interviews te houden.

Bron en lees verder: EmigratieBeurs 2015